Select Page

Indienen documenten

Beste ouder

In ‘normale’ schooljaren hadden wij u verwelkomd op school om de laatste documenten in ontvangst te nemen, eventuele vragen te beantwoorden en vervolgens u een duidelijke uitleg te geven omtrent het bestellen van de schoolboeken. Helaas moeten wij u nu via een digitale weg verder uitleg verschaffen.

Stap 1) Hieronder vindt u de uploadzone voor de verschillende documenten die we nog zouden moeten ontvangen. Mogen wij u vragen om zo goed mogelijke kopijen door te sturen? De meeste smartphones beschikken over een goede camera, de kwaliteit van deze foto’s volstaat (als ze maar juist afgesneden en gedraaid zijn).

Stap 2) Na het uploaden van de documenten wordt u doorgestuurd naar de website van de bestelpagina voor schoolboeken van de Standaard Boekhandel. In de begeleidende mail vindt u de login voor deze website en de handleiding om boeken te bestellen.

De documenten die wij moeten ontvangen zijn:

  • Laatste rapport (eindrapport)
  • Alleen voor eerstejaars: adviesformulier (indien de school dit geeft; sommige scholen geven alleen advies via de rapportcommentaar)
  • Alleen voor eerstejaars: getuigschrift (OPGELET: we hebben een goede kopie nodig; het zou kunnen dat we in september alsnog het origineel moeten opvragen)
  • Voorkant ID-kaart
  • Achterkant ID-kaart

Boeken ophalen

Omwille van de speciale omstandigheden kunnen wij aan ouders van onze toekomstige eerstejaars nog niet het programma van onze startavond op vrijdag 28 augustus meegeven. Die avond nodigen wij graag de ouders en de leerling uit voor een eerste kennismaking met de klastitularis. Bovendien zullen de boeken (zie volgende stap) klaar liggen om af te halen (en te betalen). Wij contacteren u tijdens de vakantie met de exacte uitleg.

De instromers zullen tijdens het bestellen van de boeken zien op welke datum ze hun boeken moeten oppikken in onze kerk!

Verwelkoming – eerste schooldag

Alle leerlingen van het eerste tot en met zesde jaar verwelkomen wij graag op dinsdag 1 september op school.

Onze eerstejaars komen naar de speelplaats, waar de klastitularissen hen oppikken.

Onze instromers – leerlingen van het 2e-6e jaar – vragen we naar de Calfac te komen. Wie deze refter niet weet zijn, wordt door onze collega’s uiteraard opgevangen. Je zult niet verloren lopen!

In de Calfac komen jouw klastitularissen je dan oppikken. Om 9u komen de andere leerlingen toe.

De school start – ook op 1 september – om 8u27 (poorten vanaf 7u50); dan weet je meteen wanneer je je wekker moet zetten!

Hartelijk dank voor het vertrouwen en we wensen u een fijne vakantie!

U heeft niet voldoende rechten om dit formulier te bekijken.