Je verlaat de school

We hebben je keuze goed ontvangen. Gelieve ons zo snel mogelijk de volgende zaken te bezorgen op het leerlingensecretariaat (via Collegestraat 31):

  • je huurboeken (hoewel deze al ingediend zouden moeten zijn);
  • je huurlaptop (zie herinschrijvingsbrief en info hieronder);
  • je maaltijdkaart (waarborg en saldo);
  • je lockersleutel (waarborg).
    Tip: je maaltijdkaart en/of sleutel kan je ook onder gesloten enveloppe met vermelding van naam & rekeningnummer in de brievenbus steken of per post opsturen.

Het leerlingensecretariaat is tijdens de vakantie geopend van maandag 3 juli tot en met vrijdag 7 juli, en terug vanaf woensdag 16 augustus van 9.00 – 12.00 u. en van 12.30 – 16.30 u.

Extra info huurlaptop

Leerlingen die de school verlaten en een huurlaptop hebben, hebben twee opties. Wanneer je een laptop via onze partner Signpost kocht op afbetaling, ben je officieel aan het huren. Je betaalt maandelijks een bedrag aan Signpost, zij blijven in tussentijd eigenaar; je dient als ouder via info@leermiddel.be eerst te melden dat jouw kind van school gaat veranderen en dat je voor één van deze opties gaat:

1) Ofwel koop je de laptop over en betaal je het resterende bedrag. Signpost stuurt dan een afrekening door. Je kunt met de laptop in principe terecht bij de andere school, die dan deze onderbrengen in hun beheerssysteem. Ons advies is dit na te vragen bij de nieuwe school;

2) Ofwel breng je de laptop bij ons binnen en wij bezorgen deze terug aan Signpost. Signpost rekent alleen de laatste maand (juni) aan en stort dan de waarborg terug. Je moet er echter wel rekening mee houden dat Signpost een verbrekingsvergoeding vraagt (max. € 100 bij een looptijd van 22/36 maanden; € 125 bij een looptijd van 46 maanden). Signpost stuurt dan een overzicht door.